Skip to Content


Hem : Om Golfkatalogen : Vanliga frågor

Vanliga frågor

Frågor


Hur tipsar jag om nya länkar?

Vår sajt finns redan med. Hur uppdaterar vi texten?

Hur får vi vår webbplats i flera kategorier?

Frågor & svar


Hur tipsar jag om nya länkar?
Om du tycker att Golfkatalogen saknar någon webbplats som borde vara med, så är du mycket välkommen att skicka in dina förslag till oss. Kontrollera först bara att ditt länkförslag inte redan finns i Golfkatalogen. Det gör du enklast genom att göra en sökning på sajtens webbadress via vår vanliga sökfunktion. Om ni har en egen webbplats/sajt så använder ni sedan vårt formulär för webbplatsägare. Har du däremot ingen anknytning till den webbplats du vill tipsa om skickar du ett vanligt epost-meddelande till oss så ser vi till att den kommer med snarast möjligt. Vi påminner också om att alla webbplatser som vi inkluderar måste ha någon form av koppling till golf för att komma med! Vi tackar dig i förhand för de förslag du skickar in till oss, som hjälper till att förbättra Golfkatalogen till allas nytta.

Vår sajt finns redan med. Hur uppdaterar vi texten?
För att en behörig person ska kunna ändra uppgifterna som hör till en webbplats som t.ex. beskrivning, webbadressen mm så måste han/hon vara noterad som "ägare" till länken i vår databas. Alla uppdateringar som görs av länkägare behandlas sedan av en redaktör för ny bedömning, precis som för helt nya registreringar.
Om det är du eller någon av dina kollegor som tidigare registrerat er webbplats behöver ni då bara logga in med det användarnamnet och sedan använda funktionen för att ändra länkinformation.
För webbplatsägare eller en godkänd representant som själv tidigare inte gjort den ursprungliga registreringen, finns i de flesta fall möjligheten att bli noterad som länkägare för att sedan kunna uppdatera informationen. I sådana fall finns det en knapp med texten "Anspråk på länk" i menyraden som hör till er webbplats som ni klickar på och följer sedan instruktionerna som ges där.

Hur får vi vår webbplats i flera kategorier?
En webbplats placeras alltid i den kategori som av våra redaktörer bedöms som den mest passande. Kategorivalet baseras i första hand på den information som finns på den aktuella webbplatsens hemsida. Endast i undantagsfall registreras flera kategorier för samma webbplats. Exempel där flera kategorier är möjliga är t.ex. stora varumärken som har flera produktområden av betydande storlek. Ett annat exempel är företag som har på sin hemsida tydligt åtskilda och helt olika affärsområden som t.ex. golfresor och logobollar. Om du tycker er webbplats uppfyller kraven för att finnas i flera kategorier så är ni välkommen att e-posta oss så gör vi en ny bedömning snarast möjligt.