Skip to Content


Hem : Om Golfkatalogen : Annonsera

Annonsera

Kategoriannonser mm.

Vi tillhandahåller annonsformat och placeringar för effektiv distribution av annonser, så att ni som annonsör ska få största möjliga resultat av er marknadsföringskampanj. För annonsförfrågningar eller förslag rörande annonsering/sponsring så är du välkommen att kontakta oss för mer information.

Sökord/textannonser

Det är enkelt att annonsera på Golfkatalogen.se med textannonser. Vi integrerar idag annonser från Googles AdWords-system i de flesta delarna av Golfkatalogen. Genom Adwords finns det möjlighet för er att visa era annonser här på Golfkatalogen.se.
Det går snabbt och enkelt att via Google AdWords skapa en annons för Golfkatalogen.se. Skriv ett eget meddelande och ange det pris du är villig att betala, så tar annonssystemet hand om resten.

Annonsörslista

För alla som annonserar, eller är intresserade av att annonsera, i Golfkatalogen rekommenderar vi även att ni sätter upp er på vår annonsörslista nedan så får ni mer information när nya annonseringsmöjligheter finns tillgängliga.

Ange din epost här så sätts du upp på vår annonsörslista så får du mer information om våra aktuella och framtida annonserbjudanden.