Bryttsätter Golfklubb – Golf för alla!

Bryttsätter Golfklubb har ett samarbete med Bryttsätter Golf, en komplett 9-håls anläggning som har varit verksam sedan 2002. I dag hittar du 9st utmanande golfhål på Bryttsätter. I en naturskön omgivning ramas hålen in av kuperad mark, skog och mycket vatten som naturliga hinder (banan går runt en vacker skogssjö). Utöver det finns dammar, sand och gräsbunkrar anlagda för att göra golfupplevelsen extra utmanande. Eftersom Bryttsätter golfklubb ska passa alla kategorier av spelare så finns det upp till fyra utslagsplatser på varje hål. 

För extra bra träningsmöjligheter så använder vi två av hålen från den gamla slingan till ett helt nytt övningsområde. Utöver detta finns även en stor driving range där vi kan bedriva allt från nybörjarkurser till mer avancerade utbildningar.

Bryttsätter golfklubb kommer inte att kräva någon inträdesavgift eller sälja någon form av golfaktie, utan vi kommer bara att ta ut en årlig spelrättsavgift från våra medlemmar. En annan av våra förhoppningar är att en 9-hålsrond inte ska ta mer än 90 minuter att genomföra. Snabbare spelronder tror vi ligger mer och mer rätt i tiden, och vi hoppas att det är något som den moderna golfspelaren uppskattar.

Vi erbjuder även ”Pay&Play” alla dagar i veckan. Pay&Play innebär att vem som helst får möjlighet att spela golf på en riktig golfbana, utan några krav på tidigare utbildning (grönt kort) eller erfarenheter. Med den möjligheten hoppas vi att många framtida spelare får sin första golfupplevelse hos oss på Bryttsätter GK då vår grundtanke är att vi vill göra golfen enkel och tillgänglig för alla.

Utdrag från vår verksamhetsbeskrivning

Bryttsätter golfklubb kommer bara att ta ut en årlig spelrättsavgift från våra medlemmar och kommer inte att kräva någon inträdesavgift eller sälja någon golfaktie. Grundtanken är att vi vill göra golfen enklare och mer lättillgänglig för alla.

Vad är Pay & Play?

Pay & Play innebär att vem som helst har möjligheten att spela golf på en riktig golfbana, utan några krav på tidigare utbildning (grönt kort) eller erfarenheter.
‏‏‎ ‎