OBS! Städdag nu på lördag!

Redan grönt runt greenområdet!

Lördag 18 maj klockan 10.00 samlas vi för en städdag på banan. Vi kommer att kratta runt banan. Medtag egen kratta och ett glatt humör, så träffas vi vid klubbhuset vid 10-tiden på lördag!

Banan är öppen för spel med provisoriska greener.

Vi bjuder på fika efter städdagen/ Styrelsen

 

Golfkurs 1-2 juni!

Patric Nilsson undervisar blivande Rossögolfare.

Lördag-söndag den 1-2 juni är datumet för årets golfkurs här på Rossöns GK.

Kursen är gratis och medlemskap för årets säsong ingår kostnadsfritt i utbildningen! Kursen riktar sig främst till intresserade i närområdet.

Vi samlas vid klubbhuset klockan 10:00 lördagen den 1 juni. Anmälan görs till email: rossonsgk@gmail.com eller tel. 0624-200 95.

 

Vi blickar nu fram emot säsongen 2024!

Sol och takdropp i april!

 

Vi ser nu fram emot säsongen 2024, där vår ambition är att under innevarande år fortsätta utveckla banan i den takt som de ekonomiska förutsättningarna medger.

2023-års årsmöte hölls den 17 mars på Rossöns Folkets Hus. Årsmötets verksamhetsberättelse finner ni i menyraden under fliken Klubben.

 

God jul & gott nytt golfår!

Rossöns Golfklubb önskar medlemmar, greenfeegäster, sponsorer och övriga samarbetspartners en riktigt God Jul & Gott Nytt Golfår!

 

Tack för i år!

Ett snötäcke har bäddat in banan inför stundade vinter..

Vintern börjar göra sig påmind med minusgrader nattetid och med snö som påföljd runt banan. Banan är nu stängd för året och vi passar då på att tacka medlemmar, greenfeegäster, sponsorer och övriga samarbetspartners för golfsäsongen 2023.

Vi blickar nu fram emot säsongen 2024, där vår målsättningen är att fortsätta utvecklingen och erbjuda golfspel på en välvårdad bana. Vi återkommer i början av nästa år med mer information och detaljerade planer för säsongen 2024.

TACK för i år/ Rossöns Golfklubb

 

OBS! provisoriska greener

Hålpipning av greener…

Vi håller på att vinterställa greenerna och därför spelar vi på provisoriska greener resterande del av säsongen.

 

Tävlingssäsongen är över på Rossöns gk

Banan är i utmärkt skick och inbjuder till uppfriskande golfrundor i höst!

Under söndagens härliga höstväder spelades Omtaget. Den som tog hem segern var Lennart Öhgren, tvåa blev Max Jönsson och Jens Vallin knep bronsplatsen! Komplett resultatlista finns i menyraden till vänster under tävlingar.

Årets tävlingssäsong är därmed över på Rossöns GK,  men banan är i utmärkt skick och inbjuder till uppfriskande golfrundor i höst. Så passa på och njut av kvarvarande höstdagar här på Rossöns GK!

 

Magnus ny Stormästare på Rossöns GK!

 

Magnus Ahlstrand kan titulera sig som årets Stormästare på Rossöns GK!

Då har vi korat årets Stormästare under en regnig dag i Rossön. Värdig vinnare blev Magnus Ahlstrand som knep bucklan!! Rossöns Golfklubb gratulerar!

Nästa tävling är Omtaget som spelas söndagen den 10 september. Mer information om Omtaget och hur man anmäler sig hittar ni under fliken Tävlingar i menyraden.

 

Stormästaren 2023!

Anton Persson blev årets Stormästare 2022 på Rossöns GK!

Nu till helgen ska det avgöras vem som är klubbens stormästare!

De 10 spelare som erhållit mest med poäng i de fyra deltävlingarna, Rossöhandlarna, Lövberga 4-klubbor, Baltzar Open och KM gör upp om titeln Årets stormästare.

Vid återbud från kvalificerad spelare så erbjuds spelare som rankas från plats 11 och uppåt en plats i tävlingen.

 

Ny tävling – rossömatchen!

Rossöns Golfklubb gratulerar segrande lag Åsele Nya GK till segern i årets upplaga av River Cup!

Rossömatchen är en ny tävling med premiär nu till helgen 19-20 augusti! Vi spelar i två-mannalag. Spelformen är Bästboll/sämstboll match.

Mer information om Rossömatchen och hur ni anmäler laget hittar ni under fliken Tävlingar i menyraden.

 

Min golf
Samarbetspartners